Нападателят на Берое Стара Загора Мартин Камбуров не скри задоволството си първия си гол във вратата на Левски с екипа на Берое. Голмайсторът на старозагорци се разписа за успеха с 2:1 и бе избран от читателите на Gong.bg за Играч на мача.

„Искам да поздравя всички момчета. Всички се раздадоха максимално, за да вземем този мач. Липсваше ни една победа срещу някой от първите три отбора. Имаше доста критики към нас заради този факт. Може би те ни мотивираха, за да се раздадем и да победим. Създадохме повече положения от Левски и се радвам, че взехме победата. Имаше доста контузени, беше ни трудно. На треньора също е било да комплектова състава. На треньора също е било трудно. Трябваше да победим и за феновете и да ги зарадваме преди празниците“, коментира Камбуров.

„Преди ми се получаваше в мачовете срещу Левски, но в Берое не. В предишните пет мача не успявах да отбележа, но днес голът не ми е бил фиксидея“, каза още нападателят.

„Трябва да се опитваме да се надиграваме срещу лидерите. Ако бяхме загубили днес нямаше да съм ядосан, защото създадохме много положения, а в крайна сметка феновете идват на стадионите именно за това“, сподели Камбуров.