Топреализаторът на Берое Мартин Камбуров оцени високо представянето на тима в мача с Левски, като даде положителна оценка и на цялостното представяне на тима през сезона. Според него, това е максимумът за отбора, като малшансът за старозагорци е, че четвъртото място не дава право на бараж.

"Мисля, че през целия мач надиграхме Левски, имахме доста повече положения от тях. Дори само аз изпуснах две, отбелязах две попадения, изпуснахме още чисти голове. Като цяло заслужена победа на Берое срещу Левски", заяви Камбуров пред DIEMA SPORT.

"И миналата година, и тази отборът завършва добре. Не, че не искаме да сме трети, но трябва реално да се гледа на нещата. Втора година поред сме четвърти, единственият ни малшанс е, че отбор извън шестицата печели Купата за втора поредна година и не можем да играем баражи затова."

"Ръководство, треньори си вършим прекрасно работата. Да, винаги може да се иска и още, и още, но и ние сме хора и завършваме нормално на четвъртото място. Поздравявам всички колеги, нека си починат, да се възстановят и да дойдем с нови сили", добави ветеранът и оцени попаденията си в мрежата на Левски, с които стана еднолично човекът с най-много голове срещу "сините" в историята.

"Всеки път казвам, че не деля головете, но вече мисля, че еднолично съм футболистът, отбелязал най-много голове на Левски. Което е радостно и ще остане в историята, поне докато някой друг не ме мине. Разбира се, че се радвам, надявам се и догодина да мога да им вкарвам."

"Подписах договор, ще имам още една година с Берое. Ще видим колко ще играя и колко ще помагам", сподели нападателят, след което поздрави бившия си клуб Локомотив Пловдив за спечелената Купа на България.

"Напротив, няма как да съжалявам за Локомотив Пловдив, че спечели Купата. Знаете кой съм аз за Локомотив, какво съм постигнал за този клуб. Напротив, радвам се, те бяха заслужилият победител на финала. Говореше се колко Ботев са по-силни, но видяхме един отличен Локомотив, който зарадва "черно-белия" Пловдив", завърши Камбуров.