Берое няма да е особено активен на зимния трансферен пазар. Поне това си личи от думите на наставника на старозагорци Александър Томаш в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. Той иска да привлече максимум трима нови, но ако има продажби, ще му трябват и още. 

"На този етап не предвиждам да се разделяме с други играчи, освен с Фирцулеску. Никога не казвай никога. Искам да запазим ядрото и ако намерим точните футболисти, да вземем един, двама или трима максимум. Конкретни оферти няма, но има запитвания за доста наши играчи. Ако продадем някого, имаме вратички да търсим и други играчи", заяви Томаш и говори по-конкретно за играчите си. 

"Не съм запознат с интерес от Русия към Борислав Цонев. Всеки ден говоря с играчите и не знам такова нещо. Треньорският екип, всички, успяхме да направим едно семейство и благодарение на случващото се в нашата стая горе, се случват и нещата на терена. Така работим за една кауза и каузата е Берое." 

"Ако Вандерсон и Иван Бандаловски са интерес за Левски, те се обаждат, дават парите и обсъждаме. Аз не искам да се разделям с никого, но футболът е бизнес", сподели наставникът и не пожела да разкрие имената на набелязаните футболисти. 

"Футболисти, които представляват интерес и са с договори, няма смисъл да ги коментирам, защото така е колегиално. Тези, които искахме да привлечем - не можем. Но винаги иа интересни български футболисти, които могат да станат големи звезди", завърши по темата Томаш.