Сряда вечер, Разград, българският шампион отново плаща много висока цена за слабата игра в защита. Загуба с 2:3 от Ференцварош и отпадане от Шампионската лига. Малшанс пред гола, пропусната дузпа от различен от определения изпълнител, недоволни от треньорските решения футболисти, червен картон. Всичко, което можеше да се обърка, се случи.

"Не очаквах да ни вкара три гола точно този съперник, но футбол е, случва се. Истината е, че нямахме и късмет. Имаме какво да подобряваме" сподели разочарованият капитан на "орлите" Светослав Дяков.

Как ще се отрази отпадането на Лудогорец от турнира? Без никакво съмнение това е големият въпрос, чийто отговор трябва да дадат треньорският щаб и футболистите още в събота, от 21.00 часа, срещу силен съперник като Берое, при това в Стара Загора.

Заради допуснатите 5 гола срещу унгарците, погледите логично ще са насочени към отбраната, където Стойчо Стоев ще трябва да се справя и с множество кадрови проблеми.

"Ще има ротации, в дефанзивен план нямам много голям избор. Имаме контузии. Трудно ще е сглобяването на защитната формация", сподели наставникът.

Берое е неудобен съперник за шампионите, срещу когото спечели само веднъж в последните пет мача от първенството.

"Няма какво да кажа за Лудогорец, всички видяхте, много добри попълнения имат. Ще играем футбол, ще се надиграваме. Излизаме за победа", заяви Александър Томаш преди важния сблъсък от втория кръг на efbet Лига.

"Излизаме срещу шампиона на България, което е красноречив факт за класата на отбора, но ние вярваме в себе си и ще се борим за победата", каза португалското крило Рубен Бригидо.

Едва ли може да се очакват много голове в срещата, имайки предвид, че в последните пет мача между двата съперника паднаха едва седем гола. Със сигурност обаче Лудогорец и Берое ще ни предложат качествен и интригуващ сблъсък.

Срещата можете да гледате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.