Опитният бранител на Берое Иван Иванов призна, че е имало игра с ръка в дискусионната ситуация през втората част на мача с Локомотив Пловдив (2:0). Защитникът сподели своето виждане за положението, като обясни, че преценката е на съдията. 

Припомняме, че Ангел Ангелов не уважи протестите на „смърфовете“ и остави играта да продължи.  

"Тежък мач за нашия отбор. Имаше повече битка. В началото не бяхме подготвени за времето и влязохме по-лежерно като движение на терена и контрол на топката. Втората част коригирахме някои неща, стояхме много по-добре и с оглед развоя на мача победихме заслужено. Те нямаха положение", започна Иванов.

Запитан за една от най-полемичните ситуации в мача, а именно имало ли е игра с ръка от негова страна през втората част, когато локомотивци искаха дузпа, бранителят обясни откровено: "Да, топката ме удари в ръката, но тя не беше далеч и широко от тялото. Преценка е на съдията".

"Мисля, че показваме доста добър футбол и с течение на времето нещата стоят все по-добре. Набираме точки и самочувствие. Най-важното, че набираме и увереност, защото не всеки мач може да изиграем както срещу Левски и Лудогорец. Понякога не сме на нужното ниво, но важното е, че побеждаваме. Този отбор има фугури и имена. Нормално е вътре в отбора да очакваме добри резултати. Към този момент резултатите са на доста добро ниво", завърши Иванов.