Една от най-следените фигури по време на мача на Берое с Левски ще е бившият играч на "сините" Борислав Цонев, който сега е със "зелено-бялата" фланелка. Халфът сподели пред DIEMA SPORT 2 как се чувства в Стара Загора.

"Добре се чувствам в Берое, всичко е нормално тук. Треньорът ни е изключително качествен, с голям опит. Той носи добрите си практики и много ни помага", заяви полузащитникът и коментира целите на беройци до края на редовния сезон.

"Имаме шанс, но мисля, че имаме доста тежки мачове и ще сме във втората половина. Но и със седмото място имаме шанс за Европа, така че там е играем с амбиция и се надявам да спечелим", сподели Цонев и разкри каква е атмосферата в тима след поредицата слаби резултати напоследък.

"Феновете ни подкрепят, но атмосферата в отбора не е добра. Три загуби направихме, никой не се чувства добре. Не тренираме с удоволствието от преди. Но ние сами трябва да излезем от това с победа", сподели още халфът и накрая говори за миналото си на "Герена".

"Приятни чувства имам към Левски, познавам публиката и щаба, ще бъде един нормален и приятен двубой. Така е станало да напусна, сега съм в Берое и за това мисля. Радвам се, че съм избрал този клуб, не искам да се връщам в миналото."

"Левски винаги се бори за победи, никога не е добре, когато има колебания между треньори и президент и т.н. Надявам се да се оправят и догодина да се борят с Лудогорец за титлата", завърши халфът на Берое.