Защитникът на Берое Камен Хаджиев обясни защо тимът му не е успял да победи последния в класирането Витоша Бистрица на стадиона си в Стара Загора. Според него, гостите са били наясно какво ги очаква и са се затворили успешно в отбрана.

"Затвориха се много добре отзад, защото знаеха, че сме добър отбор и че ако ни оставят празни пространства ще вкараме. Поздравявам ги за играта им, представиха се много силно", заяви Хаджиев пред DIEMA SPORT и сподели как се чувства в Стара Загора.

"Чувствам се добре в Берое, трудно беше началото, но постепенно всичко се получи. Момчетата ми помагаха, преборих се за титулярното място и всичко е наред", добави защитникът и коментира първата си повиквателна за националния отбор на България.

"Чувствам се радостен от повиквателната за националния отбор, благодаря на всички, които помогнаха да се случи тази чест за мен. Това дава самочувствие и ме кара да се трудя още повече и да гледам да продължавам в същия дух. Тръгвам по правилния път, пък докъдето стигна", завърши Хаджиев.