Спортният директор на Берое Валентин Грудев потвърди, че се водят преговори с Левски за евентуалния трансфер на Мартин Райнов, но до този момент двата клуба не са постигнали споразумение. Той добави, че старозагорци очакват отговор и от Педро Еуженио дали ще се завърне под Аязмото.

„Ще имаме двустранна игра в събота. Контрола с Ботев Гълъбово на 16 януари. След това отпътуване за лагера в Турция, където ще се изиграят четири контролни мача. Прибиране на отбора на 1 февруари“, сподели Грудев.

„Ние имаме реални шансове да се преборим за участие в Лига Европа. Нашият път за Лига Европа е през първенството. Ще се борим до последно за третото място. С четвъртото място нищо не е загубено. До последно ще се борим за класиране в Лига Европа“, добави той.

„Да, наистина има интерес към Райнов от Левски. Райнов има клауза в своя договор. Преговорите на този етап се водят от изпълнителния директор Илко Русев с ръководството на Левски. До момента няма нищо официално. Няма постъпили плащания или друг вид договорки. Всичко може да се случи. На този етап Райнов има договор с Берое. Той има право да преговаря. Той не е длъжен да ни осведомява какво прави.  Щом от Левски са влезли в контакт с Берое, значи те са говорили с него. Не можеш да искаш футболист без да си говорил с него.Райнов все още е футболист на Берое“, продължи спортният директор на старозагорци.

„Няма да крием, че имаме разговори с Педро Еуженио. Чакаме развитие и около него. Има отправена конкретна оферта. Надяваме се, че той ще се завърне при нас.“

„Нямаме конкретни оферти за други футболисти. Не стоят на дневен ред. Единственото име около, което се въртят нещата е Мартин Райнов“, каза още Валентин Грудев.