Наставникът на Берое Ферарио Спасов отдаде дължимото на ЦСКА-София за победата в Стара Загора. Той се ядосва само, че момчетата му допуснаха попадение в самия край, когато водеха играта на терена.

"Мисля, че се получи много зрелищен мач, независимо, че има само един гол, получен в последните минути. Като цяло, през втората част получихме гол в момент, в който бяхме в подем, бяхме пред вратата на ЦСКА. Изиграхме мача правилно и с добрите изпълнители, с които разполага ЦСКА, ние предложихме повече агресия и дух."

"Ситуациите пред нашата врата бяха доста повече, но въпреки това до края не се знаеше как ще завърши този мач. Като имахме превес в играта, получихме гол заради миг невнимание и разконцентрираност. Тежко е да загубиш в последните минути", заяви Спасов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа си.

"Аз въпреки това съм доволен от момчетата и от начина, по който проведохме мача. Имаме още върху какво да работим, трябва ни още малко време да станем отбор, с който всички да се съобразяват", заяви треньорът и коментира новата си постройка 4-4-2.

"Направихме няколко контроли в тази постройка на игра, когато си с двама нападатели означава, че искаш да играеш по-напред. В някои моменти обаче не се получиха нещата напред, те имаха превес в играта заради халфовете си. Парадоксланото е, че накрая получихме гол, но ЦСКА има доста класни футболисти и създадоха доста проблеми."

"Доволен съм, че момчетата се държаха добре, издържахме на темпото. Просто ни повлияха двете принудителни смени, а и Антон Карачанаков имаше проблеми накрая. Поздравявам отбора на ЦСКА, добре са подредени, добре играят. Но ние показахме, че се развиваме в правилна посока", сподели още Спасов и накрая говори за програмата на тима си до края на редовния сезон.

"Всеки мач стават различни резултати, има много равностойни отбори, въпрос е на подготовка и концентрация. Колкото и да ни е трудна програмата, ние можем да бием всеки до края, но може и да паднем от всеки. Това е пътят, само ни трябва малко време да работим като отбор и да печелим", завърши Спасов.