Полузащитникът на Берое Борислав Цонев спечели приза за Играч на мача в сблъсъка с Ботев Враца. Заралиис е наложиха с категоричното 4:0, а Цонев вкара първите два гола за своите.

Така Берое продължава без загуба в първите шест кръга на Първа лига, а в следващия се изправя срещу другия непобеден тим от началото на канпанията Левски.

„Първо искам да изкажа съболезнования към близките на загиналите в катастрофата. Това са най-важните неща. Радвам се за победата, поздравления за моментата и целия отбор. Видяхте, че вкарахме бързи два гола, след това стана по-лесно. Не казвам, че мачът беше лесен. Понякога резултатът лъже. Ботев Враца има добри футболисти и успяха да ни затруднят“, сподели Цонев.

„Видях, че фаулът е близо до вратата и реших да стрелям. Всеки фубтолист се радва, когато вкара гол. Мога да играя още по-добре. Мисля, че играем стабилно от началото на сезона. Не губим, но има още какво да се желае“, каза още той.

„На теория сме трети, но сме в самото начало на първенството. Следващят мач срещу Левски е по-специален за мен. Те са лидери“, допълни Играчът на мача.