„Видно е, че има разклащане в Стара Загора. Видно е, че отборът не играе това, което може. Но може би трябва да погледнем на ситуазията и като един неутрален зрител – има хора, които може би искат да виждат отборите да играят както иска и Сашо Томаш. А именно с подаване, с изнасяне, добре организирано. Там се знае какво сеиска. Да, не всеки път се получава. Но има отбори в Първа лига, които непрекъснато ритат топката, образно казано я разшиват и понякога постигат по-добри резултати”, заяви футболният анализатор Бойко Величков след загубата на Берое от Витоша Бистрица с 0:1 в мач от 25-ия кръг на Първа лига.

Треньорът Александър Томаш също изрази разочарованието си.

„Апатия. Много съм разочарован. Второто полувреме не мога да си го обясня. Неща, които не правят добро впечатление. Трябва да стигнем до победи. Явно това, което задаме като цел на някои футболисти им тежи. Разочарованието сега е голямо”, бяха част от думите на Томаш, а Величков заяви в предаването „Домът на футбола” по телевизия DIEMA SPORT.

Томаш усеща неискреност в играчите си

„Явно беше разочарован от играчите си. Често сме чували да ги защитава, да ги пази. Това, което прозира е, че той е очаквал малко повече характер от футболистите. Като че ли това искане във футболистите го е нямало. Не мисля, че всичко е приключило между треньор и футболисти. По-притеснителен е фактът е, че публиката в Стара Загора се обърна срещу Томаш. Това е по-притеснително от негова гледна точка. Има разочарование, има задоволство и това се преплита всяка седмица. Това, че го е казал публично, нищо не значи. Той трябва да се притеснява от това, ако публиката в Стара Загора е загубила доверие в него. Той оставен да работи на спокойствие, отборът показа добри резултати. Ясно е, че отборът на Берое в последните седмици е слаб. Това е част от играта, абсолютно нормален период във всеки един клуб”, категоричен бе Бойко Величков.