Берое завърши лагера си в Белек с победа срещу украинския Верес. Старозагорци направиха обрат от 0:1 до 2:1 през второто полувреме, за да се поздравят с победата. Педро Еуженио вкара два страхотни гола за българския отбор, като първото попадение бе особено красиво.

Верес поведе в резултата в 17-та минута. Денис Кoжанов директно от фаул порази вратата на Георги Аргилашки. 

Георги Аргилашки се наложи да отразява удар на Калинчук от 22 метра в 27-та минута.

Пред Берое се откри много добра възможност в 29-та минута.  Карлос Охене стреля от дъгата на наказателното поле на Верес, топката рикошира в крака на играч на украинския тим и вратарят спаси. 

Педро Еуженио центрира от корнер в наказателното поле на Верес в 57-та минута, след което се получи разбъркване, Серджиу Негруц стреля, но неточно в аут. 

Кохей Като отправи удар от около 30 метра в 67-та минута, но вратарят на Верес спаси.

Берое успя да изравни резултата в 69-т минута. Педро с много техничен удар, вътре в наказателното поле на Верес, успя да прехвърли вратаря и да вкара топката в горния ляв ъгъл. 

Берое осъществи пълен обрат в 73-та минута. Мартин Райнов пусна отличен извеждащ пас към Педро Еуженио, който бе намерен в наказателното поле на Верес и с много точен удар вкара топката в левия ъгъл на вратата. 

Берое организира много добра атака в 81-та минута.  Мартин Райнов подаде към Веселин Пенев, който продължи към Серджиу Негруц. Румънецът пусна много добър извеждащ пас към Павел Виданов, който излезе сам срещу вратаря на Верес и го прехвърли, но прехвърли и вратата. 

Серджиу Негруц стреля от дъгата на наказателното поле на Верес в 82-та минута, но на сантиметри встрани от вратата. 

Берое записа две победи и две загуби по време на лагера си в Белек. 

Следващата контрола на Берое е планирана да се състои на 8 или 9 февруари и ще бъде срещу Славия. 

Минута по минута: 

90' Край на мача!

90' Центриране в наказателното поле на Берое, но Георги Аргилашки излезе и улови топката. 

83' Райнов организира много добра контраатака за Берое. Педро подаде към Негруц. Двамата бяха срещу двама защитници на Верес, но румънецът не успя да финтира защитник и загуби топката. 

82' Негруц стреля от дъгата на на наказателното поле, но на сантиметри встрани от вратата на Верес. 

81' Много добра атака на Берое. Мартин Райнов подаде към Веселин Пенев, който продължи към Серджиу Негруц. Румънецът пусна много добър извеждащ пас към Павел Виданов, който излезе сам срещу вратаря на Верес и го прехвърли, но прехвърли и вратата. 

78' Марко Адамович и Емин Ахмед напуснаха терена, а Александър Енев и Никола Гавов се появиха в игра. 

78' Далечен, но и неточен удар на Мартин Райнов. 

73' Гол за Берое - 2:1! Втори гол на Педро. Мартин Райнов пусна отличен извеждащ пас към Педро Еуженио, който бе намерен в наказателното поле на Верес и с много точен удар вкара топката в левия ъгъл на вратата. 

69' Гол за Берое - 1:1! Страхотен гол на Педро Еуженио. Педро с много техничен удар вътре в наказателното поле на Верес успя да прехвърли вратаря и да вкара топката в горния ляв ъгъл. 

67' Удар на Като от около 30 метра, но право в ръцете на вратаря на Верес. 

66' Иван Бандаловски е сменен от Георги Динков. 

60' Марко Адамович получи жълт картон за реакцията си след отсъдено нарушение в полза на Верес. 

58' Мартин Райнов получи жълт картон за грубо нарушение. 

57' Педро Еуженио центрира от корнер в наказателното поле на Верес, където се получи разбъркване, Негруц стреля, но неточно в аут. 

46' Начало на второто полувреме!

45' Край на първото полувреме!

33' Камбуров центрира по перфектен начин в наказателното поле на Верес, топката попадна на крака на Педро Еуженио, но той не успя да стреля. Опита се да финтира защитник на украинския тим, а вратарят излезе и улови топката. 

30' Борислав Цонев центрира в наказателното поле на Верес, но Мартин Камбуров не успя да нанесе добър удар. 

29' Емин Ахмед центрира в наказателното поле на Верес, но топката бе избита. Тя попадна в Карлос Охене, който стреля от дъгата на наказателното поле на Верес, топката рикошира в крака на играч на украинския тим и вратарят спаси. 

27' Удар на Калинчук от 22 метра, но право в ръцете на Аргилашки, който се намеси сигурно и спаси. 

17' Гол за Верес - 0:1! Денис Кoжанов директно от фаул порази вратата на Георги Аргилашки. 

6' Охене се опита да изведе Мартин Камбуров зад отбраната на Верес, но опитният нападател бе затворен от двама футболисти на съперника. 

1' Начало на мача!

Берое (първо полувреме): Георги Аргилашки – Емин Ахмед, Камен Хаджиев, Иван Бандаловски, Матеус Леони – Карлос Охене, Марко Адамович, Борислав Цонев – Милен Желев, Мартин Камбуров, Педро Еуженио

Берое (второ полувреме): Георги Аргилашки – Емин Ахмед, Павел Иванов, Иван Иванов, Веселин Пенев – Мартин Райнов, Кохей Като, Марко Адамович – Иван Бандаловски, Серджиу Негруц, Педро Еуженио