Берое ще пусне жалба срещу съдийските решения в двубоя от 29-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА, потвърдиха пред GONG.BG от старозагорския клуб.

В старозагорския лагер останаха недоволни на някои отсъждания на арбитъра. В нея те ще акцентират върху конкретните ситуации към, които имат претенции от отсъжданията. Спортният директор на Берое Валентин Грудев потвърди, че жалбата ще бъде входирана.

„За съжаление имаше едни хора, които повлияха на резултата с обратните си отсъждания и дузпата, която е много, много спорна. Цялостното съдийство показваше тенденция”, заяви Грудев пред GONG.BG.

"Ще пуснем жалба, защото смятаме, че съдията повлиява на резултата с картоните, с обратните отсъждания и с дузпата. Ще гледаме ситуациите. Имаме много ситуации, които да внесем като основание за жалбата", добави спортният директор на Берое. 

"Това не е начинът, по който тези съдии трябва да решават мачовете", продължи той. 

"Критерият в мачовете и с Ботев, и сега отново нашарени без никакви основания. Картоните бяха продиктувани от някакво желание на Железов да се престарава и оттам стигам до вниманието на всяка една ситуация от страна на нашите халфове, които всички станаха с картони. Ерол Алкан също така пропуска следващия мач. Не стига, че повлиява на резултата, но ни осакатява и за следващия мач", каза още Валентин Грудев.