Берое финализира продажбата на правата на Камен Хаджиев на Академия Пушкаш след като всички условия, за влизане в сила на контракта бяха изпълнени от новия му клуб и играчът вече официално е футболист на унгарския тим.

Ръководството на Берое му благодари за префесионализма, всеотдайността и съвместната работа и му пожелава успех с новия отбор.

"Хаджиев е пример, че коректността и трудолюбието винаги се отплащат! Всичко най-добро, Камене!", се казва в съобщението публикувано на сайта на Берое. 

Камен Хаджиев бе привлечен през лятото на 2017 г. и за този период изигра 50 срещи за Берое.

Ето какво написа Хаджиев в официалния си профил във Фейсбук:

„Здравейте, приятели! Съобщавам Ви, че аз поех по друг път, нов клуб, ново начинание, ново предизвикателство! Искам да Ви блогодаря – на клуба „Берое“ – треньорския щаб, ръководство, футболисти, фенове и приятели, че ме приехте във вашето „семейство“. Да, „Берое“ – семейство! Аз така го почувствах и все още го чувствам! Благодаря за всичко, Вие ми дадохте много – приятели, семейство и развитие! Пожелавам на  „Берое“ много успехи, а аз знам че ще постигнат още повече от това, защото го заслужават! Беройци, подкрепяйте „Берое“, те имат нужда от вашата подкрепа! Благодаря Ви от сърце! Бъдете здрави! Никога няма да Ви забравя и до скоро!“