Спортният директор на Берое Валентин Грудев потвърди, че до часове клубът може да се сдобие с ново попълнение.

„Надявам се да сме твърдо в шестицата и да гледаме още по-напред. За тези няколко месеца и работата, която вършим с треньорите смятаме, че този отбор трябва да се донадгражда. Ние имаме едно ясно ядро от 7-8-9 човека, с които ще продължим да работим. Предстои да удължим договорите на още някои футболисти. Тези играчи трябва да останат в отбора още минимум година и половина. Трябва да привличаме играчи само, които ни трябват на нужните постове. Доста погрешно бе, както до сега да взимаме по 10-12 човека на полусезон“, коментира Грудев.  

„Купили сме билет на един футболист, който ще дойде на 15. Чакаме другия. Може би ще имаме яснота за втория до късно тази вечер. Говорим за чужденци. Имаме и други варианти, ако не стане с този футболист. Ние го искаме и се надяваме. Той има договор с друг клуб, но води преговори за неговото прекратяване“, добави спортният директор на Берое.

„Чисто игрово отборът искам да го виждам, както играхме в мачовете срещу Славия и Септември. Искам да виждам отбора как отбелязва повече голове“, каза още Валентин Грудев.