Отборите на Берое и Ботев Пловдив се изправят един срещу друг, за да определят последния четвъртфиналист за Купата на България. През изминалите два дни бяха определени останалите седем участника. Това са тимовете на ЦСКА, Черно море, Септември, Лудогорец, Етър, Локомотив Пловдив и Струмска слава.

Сблъсъкът между Берое и Ботев Пд е днес от 19:00 часа и може да го наблюдавате пряко в каналите на DIEMA XTRA, онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а развитието му минута по минута, както и най-важните моменти и ситуации може да намерите в Gong.bg.

Двубоят в Стара Загора обещава да бъде истинско зрелище, що се отнася до формата на двата тима. Домакините се представят отлично в последно време, а за първенство надделяха над същия противник с 2:1.

Ситуацията за Купата на България обаче е малко по-различна. „Зелените“ не могат да се похвалят с добра серия срещу Ботев в домакинските си мачове под Аязмото. До този момент двата тима са се срещали четири пъти на стадион „Берое“ за Купата, но в тях домакините имат само един успех и три загуби.