Берое ще бъде без своя капитан Мартин Райнов в предстоящото домакинство на Септември от осмия кръг на Първа лига.

Райнов е с травма след мачовете на националния отбор на България. Халфът през цялата седмица тренира на облекчен режим и отпадна от сметките на старши треньора Александър Томаш за двубоя срещу Септември.

В състава на Берое се завръща Иван Минчев, който е възстановен от контузията, която го измъчваше през последните седмици и не му позволи да вземе участие в мачовете срещу Ботев Враца и Левски.

„Трябва да излезем пределно мотивирани и амбицирани пред нашите фенове. Тези мачове се печелят с хъс и мобилизация от първата до последната минута. Ние вярваме в нашите сили и в нашите играчи. Както винаги ще излезем с нужното уважение, въпреки последните резултати на съперника. Готови сме за срещата както винаги излизаме за трите точки“, споделиха от треньорския щаб преди срещата.

Групата на Берое: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Ерол Алкан, Георги Ангелов, Александър Василев, Меска, Матеус Леони, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Рубен Бригидо, Вандерсон, Иван Минчев, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску и Алфредо.