Крайният защитник на Берое Иван Бандаловски бе доволен след успеха на неговия отбор срещу Левски с 2:1 в 31-ия кръг на Първа лига. Опитният бранител акцентира, че „сините” не са изненадали с нищо старозагорския тим, тъй като не са толкова непредвидим отбор. Същевременно Бандата изрази съжалението си от късното събуждане от тима на Александър Томаш, след като изтъкна, че отборът няма шансове за третото място.

„Знаехме, че сме в добро състояние и бе напълно възможно да ги победим. Имахме план за мача и стана това, което искахме”, започна Бандата.

„Мисля, че имаме качествен отбор и треньор. С победата срещу Черно море падна психическата бариера от предишните мачове. Можеше да победим и с Лудогорец, и с Ботев, и с ЦСКА играхме добре. Никой не трябва да ни подценява”.

„Левски не ни изненада с нищо днес. Те не са толкова непредвидим отбор. Имат си своите проблеми, които се видяха на терена. Там се вижда всичко. Явно късно се събудихме, щом нямаме шанс за третото място. За трета поредна година един от грандовете не може да вземе Купата на България, а ние нямахме късмет. Имаме още един месец за разговори за моя договор”, завърши Бандаловски.