Защитникът на Берое Иван Бандаловски остана доволен от добрия резултат в контролата срещу Славия, спечелена от „зелените“ с 3:0. Опитният бранител все пак допълни, че на този етап резултатите не са най-важното.

„Една добра тренировка, въпреки че все още има лека умора. Тази седмица тренирахме малко по тежко. Все пак по-важен е мачът в събота срещу Черно море, но разбира се, победата днес е добра за самочувствието ни. Славия е добър отбор с млади момчета“, коментира след мача Бандаловски.

Бероя заби тройка на Славия

„Според мен имаше доста грешки в играта ни днес, не играхме кой знае колко добре. Теренът също не беше добър. Не трябва да си правим някакви сериозни изводи от тази контрола. Резултатите в приятелските мачове не се броят, важно е първенството. Бил съм в много отбори. Играли сме много добре в контролите, но след това като не постигаш резултати в първенството, те нямат много значение“, каза още той.

„Играл съм много в А група, познавам някои от момчетата от отбора, треньорите също, така че нямам проблеми с адаптацията. Все едно съм тук от няколко години, опитен играч съм. Аплодисментите от феновете ме радват. Надявам се с течение на мачовете да ме заобичат още повече“, изрази надежда Бандаловски.