Иван Бандаловски е уверен, че Берое може и да победи Левски на "Георги Аспарухов". Опитният бранител е сред ключовите футболисти за старозагорци, а за "Преди кръга" по DIEMA SPORT сподели своите очаквания от петъчния двубой.

"Аз съм професионалист, бил съм юноша на Левски, в ЦСКА имам доста години като професионалист, уважавам Левски и ЦСКА. В Левски съм станал футболист. Винаги, когато играя на Герена или Армията има някакво чувство, все пак там съм играл."

Относно успеха над Черно море след 2 месеца без победа, Бандаловски коментира: "6 мача нямахме победа, беше тежко. Черно море е един от най-коравите отбори в България, беше много важно за да останем битката за четвърто място."

"Играем всеки мач за победа. В тази шестица всеки може да победи всеки. Левски си е Левски, но ние имаме своята стойност и отиваме там за победа. Който вземе повече точки от грандовете, ще има предимство. Имаме квалитет, Левски не е в най-доброто си състояние. Имаме шанс да вземем нещо на Герена."

Бандаловски си спомни и за един драматичен мач срещу Левски, в който бе главно действащо лице - баражът за Европа с Верея преди 2 години, когато едва след дузпи "сините" стигнаха до квотата. "Една дузпа не ни достигна да отидем в Европа. Хубави спомени са това. На Герена и преди съм имал добри спомени, една победа в последното дерби на клубния стадион."

Защитникът си спомни и за ситуацията, в която отпи от кенче бира, хвърлено от феновете на Левски: "Това са забавните неща от футбола. Беше весела случка, трябва да има и весели случки във футбола. Така съм го почувствал, така съм го направил. Така го почувствах, цял мач скандираха лоши думи срещу мен. Ако сега стане така, не знам как ще реагирам."

А мисли ли за нов отбор през следващия сезон? "е искам да коментирам сега. Имам още 7 мача, имам договор до 10 юни. След това ще видим какво ще стане. Интерес има от няколко места. Сега съм футболист на Берое, може да остана тук, може да отида другаде. Да сме живи и здрави, ще видим."