Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след равенството 0:0 срещу Черно море, че трябва да се мечтае за невъзможното, защото ако се мечтае за възможното, няма как да постигне невъзможното.

„Никой не може да се бори с времето и това, което се случи преди началото на мача. Този мач се реши от характера. Ако някой от двата отбора беше успял да вкара гол, щеше да стигне до победата. Никакъв футбол, много борба, много себераздаване. Искам да поздравя футболистите, защото ние никога не сме практикували такъв стил на игра“, коментира Томаш.

„Съвсем други неща искахме, но за футбол не мога да говоря. Грозна картинка като футбол“, добави той.

„Аз съм много доволен от тази точка, защото ни гарантира четвъртото място. Това е успех за втора поредна година да бъдем след първите три отбора“, продължи наставникът на старозагорци.

„Вижда се, че сме на прав път, че работим, но ни трябват детайли, за да надграждаме.“

„Много е трудно да се бориш с първите три гранда. Не говоря чисто футболно. Говоря като организация и политиката на клубове. Берое щом втора поредна година е след първите три отбора означава, че се работи доста от страна на ръководството и спортно-техническия щаб, от страна на футболистите. За да надградим, първото нещо, което трябва да направим е да мечтаем за невъзможното, защото ако мечтаем за възможното, няма как да постигнем невъзможносто. Трябва да вземем детайли, които в такива мачове могат да ни донесят пълен актив точки.“

„Още не съм убеден по какъв начин ще изглежда нашия отбор в мача срещу Левски. Може да вземем решение със спортно-техническото ръководство да дадем шанс на млади момчета, които още не са готови. Точно в такъв мач е правилно да дебютират младите момчета. Въпросът е, че човекът, който получи такъв шанс трябва да знае, че трябва да работи“, каза още Александър Томаш.