Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че не иска да се пипа много по състава му.

„Шансове има за всичко. Едно е реалността. Искаме да направим така, че Берое да радва феновете“, коментира Томаш.

„Прегледите на футболистите ще бъдат направени в сряда, когато ще бъде окомплектован състава. Има хора, които ще закъснеят. Някои ще се приберат днес, други утре. Няма нищо притеснително“, добави той.  

„Не искам много-много в този трансферен прозорец да пипаме. Ако има изходящ трансфер на Мартин Райнов, ще искам да привлечем на тази позиция човек“, продължи треньорът на Берое.  

„Аз това, което искам в момента е да не се пипа много по състава. Това, което съм убеден, че свършихме като работа през последната година и половина, да може да се затвърди. Футболът е бизнес и трябва да реагираме. Това са процеси, които са сложни.

Това, което искам най-вече е футболистите да бъдат здрави.“

Александър Томаш взе отношение по повод младите играчи в отбора – „Когато дойдох знаете, че се промениха много неща. Това обаче е процес, който трае много време и не се вижда толкова от обществеността. Много неща ще се променят още. Берое е на прав път с подрастващите. Вярвам в екипа и хората, които работят. Академия Берое ще бъде една от най-добрите в България и аз съм убеден в това.  Четирима играчи от школата и Надим Ангелов ще продължат подготовка с нас. Искаме да обърнем достатъчно внимание на школата, но няма да дадем нищо даром. Всеки трябва да го заслужи сам. Трябва труд и лишения. Това се опитваме да променим. Всеки, който се труди ще получи шанс. Надяваме се да има много млади играчи. Лесно е да се говори, трудно е да се работи. Всеки заслужил ще получи шанс.“