Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след победата над Черно море, че на мечти и амбиции старозагорци са големи.

„Поздравления за резултата. От играта може още да желаем. Самите футболисти го желаят“, коментира Томаш.

„Искам да поздравя Камбуров, който с днешния гол задмина легенда като Наско Сираков в българския футбол. Той показва, че във футбола има можещи и неможещи“, добави треньорът на Берое.

„Трудно влезахме в мача. Голът, който Черно море отбеляза ни събуди. След това изцяло контролирахме първото полувреме. Успяхме да отбележим три гола. Използвахме неща, които тренирахме. Знаехме как Черно море ще се опита да ни се противопостави. Това е един резултат и една крачка, която не ни дава нищо повече от три точки“, продължи наставникът на старозагорци.

„Това е единствено и само благодарение на момчетата, които работят и взеха три точки на един стадион, където е много трудно за игра. Черно море е един от стойностните отбори, който се бори за място в първата шестица“, допълни той.

„Голът ни събуди и ни успокои. Започнахме да играем така, както можем. Всички тези момчетата работят в името на отбора. Преди всичко е важен отборът. Отборът е над всеки един.“

„Бандаловски го познавам много добре. Той е завършен футболист. Има още доста пред себе си във футбола.“

„Амбициите и желанието са едно. Хората, които не са постигнали мечтите си са живели със страховете си. Хубаво е да мечтаем, но трябва да бъдем реалисти. Идва следващият мач срещу Етър. Отбор, който не е за подценяване. Трябва да се подготвяме всеки един ден и на всяка една тренировка за това, което ни предстои. Не се надскачаме. На мечти и амбиции сме големи“, каза още Александър Томаш.