Берое постигна минимална победа с 1:0 в контролата срещу Оборище Панагюрище, която се игра на спортна база „Берое“ в Стара Загора. Единственото попадение в срещата бе дело на Карлос Охене в 15-та минута. Футболистите на Берое очаквано доминираха в проверката, но направиха много пропуски пред вратата на съперника.

Ерик Почански направи добър пробив в 7-та минута, след което навлезе в наказателното поле на Оборище и стреля, но слабо и Иван Иванов спаси без особени проблеми. Три минути по-късно Атанас Зехиров центрира отлично в наказателното поле на Оборище от фаул, след което Георги Динков засече с глава, но топката мина на сантиметри в страни от вратата на гостите. В 13-та минута Ерик Почански овладя топката в наказателното поле на Оборище и стреля, но ударът му бе блокиран. Топката попадна във Виле Салмикиви, който стреля от дъгата, но не намери рамката на вратата.

Берое поведе в резултата в 15-та минута, когато домакините направиха много добра комбинация. Виле Салмикиви бе изведен зад гърба на отбраната на Оборище и остана сам срещу Иван Иванов, но взе решение да подаде към Карлос Охене, който отблизо не пропусна да вкара в опразнената врата.

Атанас Зехиров стреля от фаул в 26-та минута, но над напречната греда. Веднага след това Жуниор Мапуку се пребори за една топка, която мина зад гърба на отбраната. Салмикиви успя да изпревари стража Иванов и се опита да го прехвърли, но топката излезе в аут.

В 30-та минута Ели Маркес овладя на дъгата на пеналта и стреля по земя, но Михайлов улови без проблем.

Футболистите на Берое пропуснаха да удвоят своята преднина в 38-та минута, когато Карлос Охене подаде към Атанас Зехиров, който центрира топката по земя в наказателното поле на Оборище, където Виле Салмикиви от чиста позиция бе длъжен да вкара, но изпрати топката високо над напречната греда. В 41-та минута Атанас Зехиров центрира от корнер в наказателното поле на Оборище, където Салмикиви бе най-добре пласиран, но стреля в аут.

На полувремето Ферарио Спасов направи две промени. В игра се появиха Георги Божилов и Пламен Тенев, които замениха Радослав Кирилов и Жуниор Мапуку.

Виле Салмикиви отправи хубав удар в 60-та минута, но вратарят на Оборище успя да избие в корнер. Две минути по-късно беройци организираха бърза атака, при която Салмикиви напредна и изведе Охене. Ганаецът навлезе в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но стражът на Оборище спаси.В 65-та минута Ерик Почански проби и стреля от наказателното поле, но не затрудни вратаря, който успя да улови.

Карлос Охене бе заменен от Атанас Панов в 74-та минута на срещата.

Владимир Айтов стреля от дъгата на наказателното поле на Берое в 82-та минута, но ударът му мина на сантиметри от гредата.

Минута след това Борислав Цонев замени Атанас Зехиров.

Борислав Цонев центрира от фаул в наказателното поле на Оборище в 87-та минута, след което Пламен Тенев засече топката с глава, но вратарят на Оборище спаси. В следващата атака Почански изведе Божилов, който центрира, но нахлуващия Салмикиви не успя да засече добре топката и стражът на гостите улови.

Следващият мач на Берое е на 1 април срещу Локомотив Пловдив от 15 часа. 

Берое започна със следния стартов състав: 1. Михаил Михайлов, 5. Асен Георгиев, 18. Атанас Зехиров, 3. Карлос Охене, 24. Матеас Делич, 15. Георги Динков, 33. Том, 11. Виле Салмикиви, 91. Ерик Почански, 10. Жуниор Мапуку, 9. Радослав Кирилов; старши треньор: Ферарио Спасов

Стартов състав на Оборище: 12, Иван Иванов, 88. Мартин Сандов, 6. Христо Стамов, 3. Любомир Гуцев, 14. Николай Парнаров, 7. Кирил Личев, 15. Светослав Читаков, 11. Георги Нетов, 8. Свилен Щерев, 28. Ели Маркес, 17. Димитър Алексиев; старши треньор: Емил Велев