Черно море записа загуба с 0:1 във втората си контрола от лагера в Турция. “Моряците” отстъпиха на настоящия носител на Суперкупата на Полша Арка Гдиня. Спарингът се игра в четири части по 30 минути. 
 
Още във втората минута имаше нужда Мирослав Енчев да прави решителна намеса, като той изби топката след удар във вратата на Дюлгеров. Две минути по-късно Георги Илиев успя да отнеме топката от краката на централния бранител на полския тим, но футболистът на Арка Гдиня, паднал на земята, игра с ръка. Капитанът на Черно море претендираше за червен картон, тъй като играчът бе последен в отбраната. В 7-ата минута Петър Витанов отправи силен удар от границата на наказателното поле, но над вратата. В 15-ата минута Иван Дюлгеров се отчете с добро спасяване, след удар с глава от корнер за поляците. В 23-ата минута варненци организираха добра контраатака, която завърши с удар на Меди Фенуш, а топката срещна тялото на бранител. Веднага след това грешка в средата на терена доведе до напрежение за Иван Дюлгеров, но стражът на “моряците” отново показа добър рефлекс и спаси опасен удар.
 
Една смяна извърши Илиан Илиев. На мястото на Мехди Фенуш влиза Мартин Дичев. В 29-ата минута на втората част Черно море създаде най-добрата си атака до момента. Жоржиньо отне топката край тъча, намери вдясно Аристот Ндонгала, който финтира бранител и стреля, останал очи в очи със стража на поляците, но вратарят спаси. 
 
Треньорът Илиан Илиев направи девет смени след втората част, като в игра останаха единствено Иван Дюлгеров и Лъчезар Йорданов. В игра се появиха Стефан Станчев, Виктор Попов, Кононго, Пламен Димов, Патрик Андраде, Мартин Минчев, Дани Кики, Родриго и Радослав Василев. В 6-ата минута на третата част Мартин Минчев получи пас вдясно от Дани Кики, финтира защитник и центрира на задна греда, където Родриго стреля от воле, но не намери очертанията на вратата. В 10-ата минута Виктор Попов подаде към Дани Кики пред дъгата на наказателното поле, халфът на “моряците” се освободи от бранител и стреля, но топката срещна тялото на играч на полския тим. До края на периода Петър Вуцов влезе на мястото на Лъчезар Йорданов. Малко преди края на третата част Ради Василев отправи плътен удар леко под ъгъл в наказателното поле, но топката премина над напречната гледа.
 
В началото на четвъртата част Иван Дичевски замени на вратата Иван Дюлгеров. Пет минути след началото на последната част поляците поведоха в резултата. Сиамашко засече с глава центриране в наказателното поле и прати топката неспасяемо в далечния ъгъл на Иван Дичевски. Ради Василев бе изведен на добра позиция в наказателното поле, опита се да пусне топката покрай плонжа на вратаря, но кълбото се отби в тялото на стража на поляците. Арка Гдиня завърши мача с човек по-малко след червен картон за техен играч заради груб фаул срещу Патрик, което позволи на Черно море да има превес за финалните 10 минути. В 24-ата минута Родриго засече на задна греда центриране на Радослав Василев, но от много добра позиция бразилецът стреля над вратата.