Истински футболен празник сътвориха участниците в благотворителния мач “АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ”, който събра близо 2000 души по трибуните на стадион Берое в Стара Загора.

Берое спечели с 11:6 зрелищния мач под Аязмото, който зарадва публиката с множество атрактивни отигравания, обрати в резултата, красиви попадения и неочаквани голмайстори.

Димитър Бербатов бе голямата звезда в състава на Берое, като след близо 18 години той игра рамо до рамо с добрите си приятели Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които в момента съставят треньорския щаб на отбора. Почти всички футболисти от първия тим на Берое взеха участие в двубоя, а в края поиграха и някои от най-малките таланти от школата.

Честта на актьорския отбор защитава популярни лица от телевизионния екран, театралната сцена и киното, сред които Станимир Гъмов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров и Лео Бианки. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на “Берое” – Петко Петков и бившият капитан на зелените – Ваня Джаферович.

Мартин Камбуров се отличи с хеттрик за победата на Берое. 

Актьорите вкараха два гола от дузпи. 

Последните 3 гола за Берое бяха дело на деца от школата. 

Всички събрани средства от продажба на билети и артикули по време на мача ще подпомогнат финансирането на втория Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”, който ще се проведе през пролетта на 2019 г.