Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че е много доволен от контролата срещу Нефтчи, защото е видял това, което иска.

„Лично съм много доволен от тази проверка, защото видях точно това, което исках. Изморени момчета, които се опитват да играят футбол. Точно тук трябва да надграждаме и да бъдем по-здраво стъпили“, коментира Томаш.

„Естествено е, че ако някой не е гледал мача, резултатът стряска. Четири гола са доста. От това, от което сме планирали, аз съм доволен. През по-голямата част от мача момчетата се стараха и се опитваха. Имаме нашите грешки и трябва да ги оправим.

Контролите са за това. Точно с такива отбори, в такива мачове, за да видим нашето ниво“, добави той.

„Днес е десетият днес, откакто сме тук на лагера. Работим доста здраво и вече се усеща умората. И в следващия мач ще бъде по същия начин. На фона на умората аз искам да виждам взимане на правилните решения. Това търсим и целим.“

„Като отбор бяхме по-добри, но индивидуалните грешки направиха резултата такъв.

Аз винаги съм казвал, че в тези контролни срещи не гледам резултата. Виждам надграждане от това, което беше подготовката през миналата зима. Искам повече.

На фона на умората искам да видя как се взимат правилни решения“, продължи наставникът на Берое.

„Искам абсолютно всички да бъдат професионалисти, за да може лагерът да премине ползотворно. Най-важното е, че нямаме проблеми с контузени футболисти. За мен една доста полезна контрола от всяко едно естество“, каза още Александър Томаш.