Няколко дни преди световната квалификация между България и Холандия, националният отбор отправя ново послание към българските привърженици с разширената версия на видеоклипа „Заедно в един ритъм“.

Видеото е озвучено с песента „Родината“ на българската изпълнителка Веси Бонева, която заедно с композитора Светлин Къслев предоставят безвъзмездно своята песен.

Гледайте видеото тук:

„Гордеем се, че с нашата песен ще помогнем за това сърцата на привържениците и футболистите от отбора да бият в един ритъм. Само тогава ще постигнем победите, които всички ние искаме. Елате на стадиона и подкрепете България. Пожелаваме успех на момчетата в предстоящия мач с Холандия и в останалите мачове от квалификациите“, заяви Веси Бонева пред www.bfunion.bg.

По този начин Българският футболен съюз продължава кампанията си “Заедно в един ритъм”, която е насочена към 12-тия играч в състава – феновете.

В поредица от видеа, състезания за привържениците с атрактивни награди и интересни предизвикателства футболистите на селекционера Петър Хубчев ще призоват публиката да напълни Националния стадион “Васил Левски” за предстоящите през 2017 г. решителни световни квалификации – с Холандия на 25 март, с Швеция на 31 август и с Франция на 7 октомври.

Сърцата на публика и отбор трябва да бият в един ритъм!

Купете своя билет за мача онлайн или от касите на стадион „Васил Левски“. Повече информация тук: http://www.bfunion.bg/news/7645

Световната квалификация между България и Холандия е на 25 март, от 21:45 ч., на стадион "Васил Левски".