Билетите за второто домакинство на българския национален отбор - срещу Кипър в събота, 13 октомври, от 21:45 часа, са в официална продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски". 

Цените са както следва: Сектор А - 30 лв., Сектор В - 20 лв., Сектори Б и Г - 10 лв., ВИП 1 категория - 200 лв., ВИП 2 категория - 100 лв.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (30 лв. фиксирано) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. 

Българският футболен съюз напомня на желаещите да присъстват на трибуните, че според българското законодателство всеки зрител следва да има готовност да представи личната си карта на органите на реда преди влизането си на трибуните. Лица без лична карта, както и лица, представящи други видове документи за самоличност (международен паспорт, шофьорска книжка и т.н.), няма да бъдат допускани на стадиона.

БФС също така напомня, че непълнолетни лица (до 18-годишна възраст) задължително трябва да бъдат придружавани от възрастен гражданин, от когото се очаква да представи попълнена декларация за придружител. Декларацията може да се попълни предварително, като се изтегли от сайта на БФС тук; разпечатани копия ще бъдат на разположение на зрителите както на касите пред стадион "Васил Левски", така и на организираните от полицията контролно-пропускателни пунктове около стадиона. 

Лица, които не са родители или настойници, могат да придружават до 3 непълнолетни или малолетни деца. Организираните групи следва да бъдат придружавани от възрастен с педагогическа квалификация, като от него се изисква да приложи списък с трите имена и датата на раждане на всяко дете.

Стюардите на стадион "Васил Левски" ще бъдат на разположение на привържениците за допълнителна информация и съдействие в деня на двубоя.