Новият старши треньор на Берое Димитър Димитров започна с победа начело на тима. Сега обаче предстои мач срещу бившия му клуб Лудогорец.

"Ако трябва да бъда честен очаквах още по-добро представяне. Не като резултат, а като игра, защото имаше напрежение в нашите редици след загубите. Имаше огромно желание, нои много грешки, които не отговорят на качествата на нашите футболисти".

"Нормална е ситуацията. Жалко, че има 3 основни футболисти, които са контузени и не занм кога ще се завърнат. Отобрът има потенциал и класирането в момента не отоваря на каечствата на тима".

"Ще се опитаме да влезем в топ 6. Доста сме изостанали вточково отношение спрямо водещите отбори. Ще се опитаме да наваксаме".

"Минал съм през доста пътища. Приемам го като мач за първенството. Разбира се, в Лудугорец съм оставил близки хора и приятели. Ще се постараем да изтискаме максималното от тази среща".

"Ще подходим с нужното самочувствие и увереност. Ще се опитаме да се надиграваме с отбора на Лудугорец. Надявам се да успеем".

"Знаете, че в Лудогорец има доста качествени футболисти, дълбочина в състава. Футболът е интресен затова, че невинаги по-добрия отбор печели".

Цялото интервю с Димитър Димитър можете да видите във видеото.