С два мача днес стартират 1/8-финалите в турнира за Купата на България. От 14:30 часа на стадион Берое в Стара Загора Берое приема ЦСКА 1948. Срещата може да проследите в пряко предаване на DIEMA SPORT, както и минута по минута на GONG.BG.
 
Със сигурност старозагорци ще търсят успеха, който да им гарантира място към топ 8 в турнира, но и гостите от София няма да се предадат без борба. Все пак в редиците си имат головата машина Андон Гущеров, който тормози съперниковите защити във Втора лига, но отсреща е доказан голмайстор като Мартин Камбуров.
 
Три часа по-късно в 17:30 часа Славия приема Ботев Пловдив, като срещата също ще може да гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и минута по минута на GONG.BG.
 
Пловдивчани са в отлична серия, след като на кормилото на тима застана Ферарио Спасов, а "канарчетата" играят атакуващо и разкрепостено, което дава и необходимия резултат. Славия съумя да спечели в последния си шампионатен мач гостуване на раздирания от скандали Етър Велико Търново, но "белите" със сигурност гледат към мачовете за Купата и като към възможност да играят в Европа.
 
Ботев със сигурност има амбиции за достойно представяне, след като загуби финалната битка от съгражданите си от Локомотив Пловдив в последния сезон.
 
Със сигурност и двата мача предизвикват сериозен интерес, а вие може да проследите битките с GONG.BG.