Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след загубата от ЦСКА 1948 в 1/8-финалите на Sesame Купа на България.

"Поздравявам двата отбора. Искам да поздравя моите играчи, които оставиха всичко на терена. ЦСКА 1948 нямаше ситуации за гол, вкараха ни от две статични положения. Този мач се спечели благодарение на индивидуални качества на футболисти от ЦСКА 1948. Има още какво да подобрим", сподели той.

"За нас всички мачове са много важни, имахме желанието да продължим в следващия кръг. Разочаровани сме, защото не успяхме. Исках да продъжлим", каза още наставникът на заралии.

"Момчетата направиха добър мач, добре бяха подредени на терена. Мисля, че отборът на ЦСКА 1948 имаше много ситуации за гол, днес съм много доволен от играчите ми, но не и с резултата. Трябва да намалим нарушенията на отбора в тази част на терена", допълни Ачиари.

"Ние във всеки мач играем за победата, сега трябва да се възстановим. Имаме малък състав и много играчи, които днес играха, ще са титуляри и следващия мач. Остава ни още един мач и тогава ще мислим за зимната подготовка. Тръгнаха си 5-6 играча, горе-долу толкова трябва да дойдат", коментира треньорът.

"Мисля, че избрахме правилната тактика, направихме много добър мач. Доволен съм от видяното. Трябва във всеки мач да го има този интензитет и глад за победа", завърши той.