Мартин Камбуров прати Берое в четвъртфиналите за Купата на България. Нападателят влезе като резерва в мача с Черно море и с първото си докосване вкара единственото попадение в срещата.

„Ценно, с цената на победа и продължаване в следващия етап. Беше много важно за нас. Много съм щастлив, че беше срещу много стойностен отбор. Имахме респект към тях. Берое заслужава да играе по-напред в турнира”, каза Камбуров.

„Ако смея да твърдя, че ЦСКА и Лудогорец са най-стойностните отбори в лигата. Ако не са някои от тези два отбора срещу нас в следващия етап, трябва да направим всичко възможно, за да продължим", каза още нападателят.

Не съм очаквал  още с влизането първото ми докосване да е гол. На нас винаги ни куцаше в тази фаза и отпадахме”, допълни той.

„Мисля, че преди Нова година има още един кръг. Дали ще продължа не знам. Показах, че заслужавам да играя повече. Ясно ми е, че във всеки кръг няма да играя. Успявам да помогна на отбора. До декември съм тук. Ще правя всичко възможно във всеки мач. Хората тук са показали нужното уважение към мен”, завърши Камбуров.