Звездата на Берое - Себастиан Вия, направи завоалирано послание след победата с 2:0 над Пирин Благоевград. Успехът гарантира на страозагорци, че ще играят елитен футбол и през следващия сезон. 
 
Колумбиецът, който вкара първия гол срещу „орлетата“, публикува снимка от съблекалнята на Берое след мача на стори в Instagram и написа: 
 
„Първата цел в Берое е постигната. Благодаря на всички мои съотборници, които ми помогнаха да изпълня тази задача. Благодаря на Берое за възможността, която ми предостави, за да се наслажадавам на клуба и на любовта на феновете“.
 
Това послание доста прилича на сбогуване от страна на Вия, който публикува и видео от момента, в който бе заменен, добавяйки: „Благодаря на Берое, мога само да изкажа своята признателност към Ернан Банато и Хосе Луис Ачиари“.
 
Вия имаше огромен принос за 10 точки на отбора си през пролетта - победите над Етър, Черно море и Пирин, както и равенството с Локомотив Пловдив.
 
Интересът към бившия играч на Бока Хуниорс е огромен, като той вече бе свързван с Левски, както и с отбора на Станимир Стоилов в Турция - Гьозтепе.