Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който застана начело на представителния тим за баража срещу Спортист Своге, сподели мнението си след минималния успех, с който заралии запазиха елитния си статут. Наставникът заяви, че е радостен, защото неговите футболисти са доказали, че са по-класни от своя противник.

"Благодаря на всички фенове на Берое, които пропътуваха разстоянието до Велико Търново, както и на домакините, защото те също участваха в подкрепата на отбора.

Ясно е, че в нашия отбор има по-класни футболисти. Важно беше да го докажат. Радостното е, че днес нещата се получиха, макар че допуснахме гол. Видя се, че има нарушение. Хубавото е, че издържахме и победихме.

Не искам да коментирам нещата, които са били досега. Важно е какво ще се случва в клуба оттук нататък. Това ме интересува. Имаше промяна в начина, по който искахме да играем. Имахме предимството нашият противник да не знае как ще играем. В дните, които имахме, анализирахме противника и се подготвихме добре.

За мен важното е да работя в Берое. Ръководството ще решава какво ще се случва. Лично аз няма как да водя отбора, защото лицензът, който притежавам, не ми позволява", заяви Желев.