В тима на Левски ще въведат таван на заплатите за новопривлечените футболисти. Това се налага заради тежкото финансово състояние на клуба, като „сините“ планират да взимат през лятото само българи. Техните месечни възнаграждения няма да надвишават 10 000 лева. Може да има някакви изключения, но те ще са рядкост.

На "Герена" затягат здраво юздите, тъй като клубът се издържа основно от дарения и продажба на фенски артикули. След края на кампанията се очаква раздяла с повечето от чужденците. Някои от зевздите на отбора ще бъдат продадени, като сред тях попадат играчи като Холмар Ейолфсон и Паулиньо.  Към бразилеца има интерес от арабския Шабаб ал Ахли.

Желанието на ръководството обаче е да останат Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта, които са млади и след време при евентуален трансфер могат да донесат сериозни приходи в Левски. Също така искат да преподпишат и с Мартин Райнов, който се утвърди като несменяем титуляр.

В Левски вече работят и по лятната селекция. Сред набелязаните имена са защитниците Станислав Работов от Ботев Пловдив и Александър Василев от Берое. / „Тема Спорт“