Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не скри радостта си от привличането на Педро Ферари. Британецът е поискал този играч, тъй като познава неговите качества и знае, че може да играе не само като десен бек, но и да помага доста в атака.

„Той е футболист, който добре познавам, тъй като миналият сезон носеше екипа на един от конкурентите ни за влизане в Първа лига. Той е десен защитник, но се включва много често в атака. Разбрахме, че е на разположение и може да си позволим неговото привличане. Така той се превърна в едно фантастично ново попълнение за нас“, заяви бившият национал на Северна Ирландия.

„Радвам се, че станах част от отбор с история като Пирин. Тимът е силен и амбициозен. Имам опит в българския футбол и харесвам живота тук. За Пирин знам, че е от този отбор са излезли много известни футболисти, които са играли в националния отбор и в чужбина“, коментира пък самият Ферари пред клубния сайт.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.