Треньорът на Берое Александър Томаш беше изключително нервен след изненадващата загуба с 1:2 на неговия тим при гостуването на Царско село в първи сблъсък от седмия кръг на efbet Лига. Той изтъкна за пореден път, неговите футболитси нямат небходимия манталитет, за да постигнат нещо голямо. Информацията е предадена от "Тема Спорт". 

"Пълно безхаберие от абсолютно всички в състава. Нмяаше нищо футболно. Всичко е горе в главата. Нямаше изнасяне на топката и флангови атаки, а всичко това е говорено, знаехме какво ни чака и какъв ще е мача", гневно започна Томаш. 

"Това означава, че тези хора са много далеко от истината. Не е подценяване. Думата е манталитет. Вижте в световен мащаб колко хора печелят милиони от тотото и после фалират до 2 години. Хора, които не са изградили себе си". 

"Сега и ние трябва да започнем от нулата. Защо? Приказки, говорене и аз и спортният директор, психолози взехме.. Нищо! Означава, че играчите нямат самокритика, самооценка и самоанализ. Много малко от тях могат да осмислят това, което говоря", завърши тирадата си специалистът. 

Следващия мач на "заралии" е идната на 31-ви при гостуването на Етър във Велико Търново.