Спортният директор на Берое Валентин Грудев днес подаде своята оставка. Той направи изявление в клубния сайт на старозагорския клуб.

Във връзка с незадоволителните резултати от последните няколко срещи на представителния отбор на ПФК Берое, взех решение да подам оставка, като спортен директор на клуба.

Имам доблестта и смятам, че трябва да поема отговорност за негативните резултати, като считам, че по този начин ще се намали създалото се напрежение сред нашите фенове. Убеден съм, че разполагаме с много добър и балансиран отбор, добри треньори и професионална организация в клуба. Вярвам, че в предстоящите футболни срещи отборът ще излезе от тази мини криза и ще успее да зарадва с победа и добра игра многобройните фенове на любимия отбор.

Всички, които ме познават достатъчно добре, знаят, че през времето, в което изпълнявах длъжността спортен директор, работих със сърце и душа за нашия любим отбор.

Изказвам своята благодарност на собствениците на отбора, на треньорите, на футболистите и на служителите, с които съм работил последните четири години.

Искрено пожелавам много успехи и здраве на футболистите и на всички, които защитават честта на този велик отбор, заяви Валентин Грудев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.