Отборът на Славия посреща Берое в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Александър Шаламанов“ стартира в 14:30 часа и ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg също ще проследим всичко най-интересно от двубоя.


Славия се готви по време на паузата главно в Турция и изигра общо шест контроли. В тях момчетата на Заги записаха две победи, две равенства и две загуби.

Само преди няколко дни столичният тим се подсили с нападателя Николай Христов, който преди това изкара пробен период в клуба и дори отбеляза няколко попадения по време на паузата. В днешната група за мача пък попадна и Куентин Зеедорф, който от няколко месеца има договор със Славия, но заради проблеми с документите все още няма официален дебют. Иначе племенникът на легендата Кларънс Зеедорф взе участие в контролите на тима. Аут за днешния двубой са Георги Търтов, Мартин Сораков и Кристиан Добрев.

Берое проведе подготовката си изцяло в България и изиграха също шест контроли. В тях старозагорци записаха три победи, две равенства и една загуба.

Рокади в тима на Берое през зимния трансферен прозорец имаше, като тимът се раздели с няколко футболисти и се подсили с други. Може би най-запомнящият се трансфер е този на Карлос Охене, който подсили Левски. Отделно от това Берое се раздели и с голмайстора си Сантиаго Годой, който замина под наем в Дефенса и Хустисия, но родният тим взе парична сума. Добрата новина е, че голямата звезда Себастиан Вия игра в контролите и дори вкара няколко гола. Предстои да видим дали той ще направи и официален дебют за заралии.

Главен съдия на срещата ще бъде Владимир Вълков.