Полузащитникът Смиеон Мечев бе гост в предаването "Домът на футбола", като самият той коментира своята кариера, както и мнението му за случващото се в любимия му клуб Берое.

"Бившият футболист на Локомотив София, Берое, Ботев Враца, Етър и Септември София Симеон Мечев бе гост в „Домът на футбола“ и сподели всичко интересно за себе си, както и за мнението си около началото на сезона в българския елит", започна той.

"„В Берое пазя най-добрите си спомени. Аз съм от Стара Загоа. Не спечелихме купи, но там обстановката е футболна и всеки си тежи на мястото. От моя престой почти никой не е останал и не поддържам връзка с никого. Това, което се случва там, е най-срамната страница от историята на Берое", добави бившият футболист на Берое.

"Надявам се това нещо там да приключи. Това не е от полза на никого, най-вече на българския футбол. Има много млади и добри момчета. Доста хора ми се обаждат от Стара Загора. Хората не ходят на стадиона и това е жалко. Израснал съм и знам какво е било там. Не виждам как ще се върне това, което беше", продължи Мечев.

"Срамно е да ходят по 200-300 човека на стадиона. Това го отдавам на негативни резултати и негативизъм към футбола. Мина една година, откакто съм тръгнал. Не смятам много да говоря, но не бих се върнал при сегашното положение. Не се вижда перспектива. Чисто нов отбор се изгради. Доста неща се казаха, но не мисля да влизам в дълбочина", коментира полузащитникът.

"Не съм обидил никого от ръководството, защото е лично мое решение да си тръгна. Останах сам с 20 чужденци в една аматьорска обстановка, която не се приближава до професионалния футбол. Това се вижда вече втора година. Най-близките ми хора знаят какво значи Берое за мен. Трудни моменти всеки има и се минава през тях – те изграждат характера и те правят силен", завърши Симеон Мечев.

Вижте повече във видеото!

подкрепя българския спорт