Отборите на Берое и Витоша излизат един срещу друг в последния мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят между двата отбора е в понеделник вечер, от 20 ч. и можете да го наблюдавате по DIEMA SPORT.

Наставникът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на Иван Бандаловски, който е наказан, но Зоран Йосипович е възстановен и се очаква да попадне в сметките на треньора.

Юношата на старозагорци Никола Маринов подписа своя първи професионален договор и може да го ознаменува с появяване в игра. Този мач ще е по-специален и за халфа Александър Цветков, на когото предстои да запише своя двубой номер 200 в българския елит.

Колкото до съперника на заралии, треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров заяви, че все още е рано да бъдат отписвани. Бистришките "тигри" победиха дубайци с 5:1 в контрола, но все още остават единствения тим в Лигата, който не е печелил точка като гост. 

Точно затова този мач ще е по-труден за тях, но те ще се надяват да измъкнат нещичко от него. Дали ще успеят, предстои да разберем в по-късните часове на деня в понеделник.