Изпълнителният директор на Берое - Илко Русев, коментира трудната ситуация, в която се намира клубът. Той разкри, че на имейл са получени заявки за взимане на акциите на отбора, но повечето от тях са несериозни.

"Има подадени имейли, в момента ги обработваме да видим доколко са сериозни. Необходими са ни 2-3 дни, за да сме сигурни в сериозността на предложените предложения. Трябва ни малко време в тази насока. Има и имейли, които са доста несериозни. По-сериозен интерес беше от желаещи да придобият клуба, с които разговаряхме, но не подадоха оферти", призна Русев. 

"Резервният вариант излезе в медиите. Има намерени да се формира едно дружество, което да придобие акциите на клуба с участието на общината и някои фирми на клуба и с участието на феновете. Не съм запознат достатъчно."

"В момента сме на изпарения. Надявам се по-бързо да минем на план Б, който го коментирахме и да дадем акциите на нови собственици. Предстои да се вземат важни решения. Моето желание е следващите собственици да преценят за треньора. Не е редно аз да взимам отношение по този въпрос", допълни босът.