Берое все още няма нов наставник. На този етап треньор на отбора е Петър Колев. За момента спряганите имена за негов заместник са две – това на Александър Томаш и другото е на спортно-техническия директор на клуба Ивко Ганчев, като именно той най-вероятно ще води „зелените“ през пролетта. Пред „Мач Телеграф“ Ганчев разкри, че в близките дни се очаква развитие по темата. 
 
„На този етап няма нищо ново и треньор е Петър Колев. Това ще е така, докато не се стигне до разтрогване на договора му, но не е ясно кога ще стане това. В близките дни се очаква развитие по темата“, заяви Ганчев. 
 
Той призна, че има и устна договорка с голмайстор номер 1 на България Мартин Камбуров да доиграе сезона в Берое.
 
„На празника на Камбуров в края на миналата година стигнахме до устна договорка с него да бъде част от отбора до края на сезона. На този етап не мога да кажа дали със сигурност ще играе. Сами виждате какво се случва с клуба. Надявам се да играе за нас. Дори и да не дойде за началото на подготовката, ми се иска да е в отбора“, сподели Ганчев и добави, че трансферът на Умар Сако в ЛАСК Линц е на финала и в касата на Берое ще влязат 300 000 евро.