Сагата със звездата на Берое Себастиан Вия претърпя нов обрат. В неделя той изигра последния си мач за заралии при победата с 2:0 над Пирин Благоевград. С успеха старозагорци си подсигуриха елитния статут и през следващия сезон. 

Колумбиецът със сигурност ще бъде продаден, но все още не е ясно къде. В родината му написаха, че в началото на седмицата у нас са пристигнали агентите му, които водят преговори с Лудогорец. Вероятността той да премине в редиците на "орлите" не е никак малка. 

Вчера самият Себастиан даде друга насока на бъдещето си. В предаването Tellemedelin той заяви, че иска да се завърне в родината си и да заиграе в гранда Атлетико Насионал. "Много хора, които ме познават, знаят, че съм фен на Насионал. Моите приятели, семейството ми също подкрепят отбора. Така че нека видим какво ще се случи. Два пъти имах разговори за подобна възможност. Ще бъда най-щастливият човек на света, ако облека екипа на Атлетико Насионал", каза Вия. 

Преди два дни офанзивният халф заяви пред колумбийско радио, че няма против да се завърне и в родния си Депортес Толима.