Арда Кърджали е една от опциите пред Мартин Камбуров за следващия сезон. 39-госишният нападател обяви, че ще напусне Берое и си търси нов отбор. Ветеранът няма да се отказва и иска да подпише с тим от Първа лига, за да продължи да преследва рекорда на Петър Жеков за най-много голове в елита. Жеков е №1 с 253 попадения, а Камбуров има 230.
 
Арда се разделя с всички чужденци и занапред ще разчита само на родни футболисти. Любопитно е да се отбележи, че Камбуров и новият треньор на тима от Кърджали Николай Киров бяха съотборници в Ботев Пловдив в края на 90-те години. Тогава нападателят направи първите си стъпки в професионалния футбол, а Белия бе резервен страж. 
 
Камбуров ще има поне още три оферти от родни клубове. Завръщане в Локомотив Пловдив, където реализира най-много голове, изглежда невъзможно. Той сам призна, че докато Христо Крушарски е президент на клуба, няма да играе там.
Спортният директор на Берое Валентин Грудев пък обясни, че няма да се бърза с привличането на заместник на Камбуров, защото отборът разполага на този пост със Зоран Йосипович и Алиун Фол./Тема спорт