Наставникът на Берое Петър Колев обяви, че новите футболисти в тима се бавят и това не е добре за подготовката. Той обяви, че е доволен от играта на отбора при успеха с 2:1 срещу Локомотив (Пловдив) в контрола. Колев отбеляза още, че Даниел Генов все още е контузен, а Алиун Фал и Стив Фуртадо са само на два дни тренировки.

"Няма сътресения в клуба, нещата са спокойни и играчите са спокойни. Липсват ни играчи на определени позиции. Вие си направете сметка колко нови играчи имаме. Това ни е втора контрола, искахме два отбора да играят по 45 минути, но не се получи. Радвам се, че момчетата се справиха в това горещо време", започна Колев.

 

"Имам някои забележки, но като цяло съм доволен. Момчетата положиха старание, направиха някои хубави неща в атака. Не искам да се връщам на миналия сезон. Трябва да имаме повече агресия, характер. Някои неща, които ни липсваха миналата година. Това е основното, което искам", допълни специалистът.

"Бавят се нещата с новите футболисти, за жалост, и това ме притеснява. Днес от едно момче съм доволен, игра със самочувствие и без притеснение. Джунейт Али също игра на непривична позиция. Направи асистенция, игра добре, доволен съм от него. Лебон е може би най-класният ни флангови футболист", обяви треньорът. 

"Даниел Генов дойде контузен. Лекуваме го, надявам се в края на седмицата да започне тренировки. Стив Фуртадо и Алиун Фал са на нулев етап от подготовката, тренирали са само два дни. Тепърва ще влизат в ритъм. Вратарят Нордин Бакер може да се появи още в следващата контрола", завърши Петър Колев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.