Треньорът на Берое Петър Колев бе изключително разочарован от равенството 1:1 с Арда. Пред DIEMA SPORT той заяви, че една от причините за това е негативизмът, който се вкарва в отбора отвън.
"Не спечелихме, защото в състава на Арда влезе един изключително класен играч. Вкараха ни с един удар във вратата през втората част. Като старание и поведение от моите футболисти съм доволен. Вложиха се и изиграха много добър мач. 
 
Много положения изпуснахме. Не знам как става, но като не затвориш мача, обикновено така става - получаваш гол.
 
Другата причина за този резултат е изключителният негативизъм, който се вкара в отбора отвън по изкуствен начин. И това не е свързано с резултатите на отбора до момента. Спирам обаче да коментирам дотук. Виковете за оставка са следствие от това, което казвам. Ще дискутирам с ръководството и ако има нещо, те ще ви кажат.
 
Още изграждаме отбора, доста нови хора имаме, 13 са и затова има колебания в резултатите. В последните три мача обаче играем доста по добре и тръгваме нагоре. Арда е организиран и опитен отбор, отдавна играят заедно, имат стиковка и колективен дух. Мое е решението КаменХаджиев да е извън групата", коментира Колев.