Треньорът на Берое Петър Колев не скри съжалението си от изпуснатите три точки срещу Пирин. Според него отборът му е заслужавал повече победата и само миг разконцентрираност е довел до гола във вратата на домакините. Колев не подмина и съдийските отсъждания, които той определи като доста спорни и в помощ на гостите.
 
"Смятам, че трябва да съжаляваме, че не спечелихме. Влязохме трудно в мача, беше ни тежко след паузата, но след 20-ата минута бяхме доминиращия отбор, създодохме повече положение и жалко, че не затворихме мача с втори гол.
 
Получихме гол, който бе плод на случайност или пък на две наши грешки. Ще анализираме утре ситуацията.
 
Моите играчи се стараха, не им вървеше в завършващия удар. Продължаваме да работим, има такива моменти - играеш по-добре, но не успяваш да победиш.
 
Пирин не ме изненада, имах информация, че ще променят системата си на игра. Беше доста сгъстено пред вратата на съперника, но нещата ни се получаваха в повечето моменти и успяхме да създадем доста ситуации за гол. 
 
Не ми се понравиха отсъжданията на съдията - спестен втори жълти картон на съперник, доста спорни решения имаше в този мач, който не решава нищо и не знам защо беше необходимо. Тези грешки влияят на ритъма на играта и помагат на защитаващия се отбор", коментира Колев.