Старши треньорът на Берое Петър Колев поздрави нападателя Мартин Камбуров за историческото постижение, което той напави в мача с Цаско село. Нападателят вкара своя гол номер 254, превръщайки се в реализиатор номер 1 на България

"Поздравления за Мартин Камбуров за всичко, което прави, но това напрежение няма как да не му се отразява, макар че е много опитен.

Поредна трудна победа. Около 5-6 минути ни трябваха, за да влезем в двубоя. След това имахме тотално превъзходство, бързо прекъсвахме опитите за изнасяне на противника, бързо вкарвахме топката, но последното подаване ни липсваше. Личеше си, че няма спокойствие в играчите, защото трябваше да спечелим на всяка цена.

Допуснахме две опасности пред нашата врата, едната стана в 90-ата минута с числено превъзходство за нас и щяхме да бъдем наказани. В отделни моменти имаше малко припряност в действията. Всички искат да побеждаваме с резултат тук, но сега побеждаваме само с по 1:0. Класирането не е реално и изобщо не ме интересува сега. То се гледа на полусезона и шест кръга преди края на сезона. Някои отбори са с мачове по-малко", сподели Петър Колев.